ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΤΕΟ

Έλεγχος Καυσαερίων

Μετριούνται οι εκπεμπόμενοι ρύποι ενός οχήματος. Οι υπερβολικοί εκπεμπόμενοι ρύποι ενδέχεται να οφείλονται σε υπερβολική κατανάλωση καυσίμων, αυξάνοντας σημαντικά το κόστος μετακίνησης ενώ παράλληλα αποτελούν κύρια πηγή μόλυνσης του περιβάλλοντος και κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.

Έλεγχος Ευθυγράμμισης

Ελέγχεται η ευθύγραμμη πορεία ενός αυτοκινήτου και ο βαθμός παρέκκλισης του. Ένα όχημα που δεν τηρεί ευθύγραμμη πορεία, μπορεί να προκαλέσει ατύχημα, καταναλώνει περισσότερα καύσιμα και φθείρει πρόωρα τα ελαστικά του.

Έλεγχος ανάρτησης

Μετριούνται η απόδοση της ανάρτησης και των αμορτισέρ. Το σύστημα ανάρτησης είναι υπεύθυνο για την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και την συνεχή επαφή των τροχών με το οδόστρωμα.

Έλεγχος φρένων

Μετριέται η απόδοση των φρένων σε κάθε άξονα και σε κάθε τροχό προκειμένου να διαπιστωθεί η ασφαλής λειτουργία του συστήματος πέδησης. Η σωστή λειτουργία των φρένων μπορεί να προλάβει ατυχήματα και να σώσει ζωές.

Έλεγχος φώτων

Με τη φωτομέτρηση μπορεί να διαπιστωθεί η απόδοση των φωτιστικών σωμάτων του αυτοκινήτου. Τα φωτιστικά σώματα όταν αποδίδουν σωστά βελτιώνουν τις συνθήκες ορατότητας όπως βροχή, ομίχλη κ.λ.π. δημιουργώντας έτσι προϋποθέσεις για πιο ξεκούραστη και ασφαλή οδήγηση.

Οπτικός έλεγχος

Ελέγχονται από έμπειρο και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό τα υποσυστήματα του αυτοκινήτου για τυχόν φθορές ή ζημιές. Αποτελεσματικός στην πρόληψη ατυχημάτων και στην διαπίστωση φαινομένων διαρροών υγρών ή εξαρτημάτων που χρίζουν επισκευής αλλά δεν γίνονται έγκαιρα αντιληπτά, με αποτέλεσμα πολλές φορές την επιπρόσθετη ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση.

Ηχομέτρηση

Μετριούνται τα επίπεδα θορύβου (decibel) που παράγει ένα όχημα κατά τη λειτουργία του. Η ηχορύπανση αποτελεί χαρακτηριστικό των μεγαλουπόλεων και βασικό παράγοντα που ευθύνεται για πολλές παθήσεις την ανθρώπινης υγείας, όπως πονοκεφάλους, ημικρανίες, μόνιμο στρες κ.τ.λ.

Τολμάμε και υπογράφουμε για την οδική σας ασφάλεια!

Σύγχρονος εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας

Ο εξοπλισμός ελέγχου που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και ελέγχεται κάθε εξάμηνο από εξωτερικό συνεργάτη, έτσι σας παρέχουμε αξιόπιστες και ακριβείς μετρήσεις.

Ειδικά καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αυτοκίνητο καθώς προέρχονται από τον χώρο επισκευής του.

Γρήγοροι και αξιόπιστοι

Με τέσσερεις γραμμές ελέγχου σας εγγυόμαστε την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς ουρές, και ταλαιπωρία, ακόμα και χωρίς ραντεβού.

Σεβασμός προς το όχημα σας

Στο ίκτεο Αλέξανδρος ελέγχουμε το όχημα σας χωρίς να του προκαλούμε φθορές, εφαρμόζοντας αυστηρές διαδικασίες ελέγχου, έτσι είστε σίγουροι ότι το όχημα σας θα σας παραδοθεί ακριβώς όπως μας το παραδώσατε.