Ο εξοπλισμός ελέγχου που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και ελέγχεται κάθε εξάμηνο από εξωτερικό συνεργάτη, έτσι σας παρέχουμε αξιόπιστες και ακριβείς μετρήσεις.
Το προσωπικό μας απαρτίζεται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αυτοκίνητο καθώς προέρχονται από τον χώρο επισκευής του.
Με τέσσερεις γραμμές ελέγχου σας εγγυόμαστε την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς ουρές, και ταλαιπωρία, ακόμα και χωρίς ραντεβού.
Σχεδιάσαμε τον χώρο αναμονής με γνώμονα την όσο καλύτερη παραμονή σας στον χώρο μας. Με δωρεάν ροφήματα, παιδική χαρά, και ένα ευχάριστο εξωτερικό χώρο σας εγγυόμαστε ότι ο χρόνος σας θα περάσει ευχάριστα.
Γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για την επιχείρηση σας, παρέχουμε άμεση προτεραιότητα σε επαγγελματικά σχήματα.
Στο ίκτεο Αλέξανδρος ελέγχουμε το όχημα σας χωρίς να του προκαλούμε φθορές, εφαρμόζοντας αυστηρές διαδικασίες ελέγχου, έτσι είστε σίγουροι ότι το όχημα σας θα σας παραδοθεί ακριβώς όπως μας το παραδώσατε.


Υπηρεσίες


  Τεχνικός έλεγχος οχημάτων

Επιβατικά - φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους
 
 
Βαρέα οχήματα

Μοτοσικλέτες

 
Έκδοση κάρτας καυσαερίων
Σε εμάς μπορείτε να εκδώσετε και την Κάρτα Καυσαερίων σας σε μόλις 5 λεπτά
 
Βεβαίωση ύπαρξης ή εγκατάστασης συστήματος αντιεμπλοκής της πέδησης (ABS)
Από 1-1-2011 τα φορτηγά οχήματα άνω των 3,5 τ, δεν μπορούν να μεταβιβαστούν ούτε να ταξινομηθούν αν δεν έχουν ABS. Για την μεταβίβαση ή την ταξινόμηση χρειάζεται να προσκομίσετε βεβαίωση αντιπροσωπίας ή ΚΤΕΟ. Στο ΙΚΤΕΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  σας παρέχουμε την βεβαίωση ABS σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς ταλαιπωρία.

Εκούσιος έλεγχος
O εκούσιος έλεγχος, συνήθως, πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει αξιολόγηση της κατάστασης ενός αυτοκινήτου ή ενός δικύκλου, πριν την αγορά του ως μεταχειρισμένο, ή μετά την επισκευή του από κάποιο συνεργείο. Ο εκούσιος έλεγχος, είναι ανεξάρτητος από τον προβλεπόμενο από την ισχύουσα νομοθεσία έλεγχο ΚΤΕΟ και δεν τον υποκαθιστά.

Έκδοση κάρτας καυσαερίων
Σε εμάς μπορείτε να εκδώσετε και την Κάρτα Καυσαερίων σας σε μόλις 5 λεπτά