Ο εξοπλισμός ελέγχου που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και ελέγχεται κάθε εξάμηνο από εξωτερικό συνεργάτη, έτσι σας παρέχουμε αξιόπιστες και ακριβείς μετρήσεις.
Το προσωπικό μας απαρτίζεται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αυτοκίνητο καθώς προέρχονται από τον χώρο επισκευής του.
Με τέσσερεις γραμμές ελέγχου σας εγγυόμαστε την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς ουρές, και ταλαιπωρία, ακόμα και χωρίς ραντεβού.
Σχεδιάσαμε τον χώρο αναμονής με γνώμονα την όσο καλύτερη παραμονή σας στον χώρο μας. Με δωρεάν ροφήματα, παιδική χαρά, και ένα ευχάριστο εξωτερικό χώρο σας εγγυόμαστε ότι ο χρόνος σας θα περάσει ευχάριστα.
Γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για την επιχείρηση σας, παρέχουμε άμεση προτεραιότητα σε επαγγελματικά σχήματα.
Στο ίκτεο Αλέξανδρος ελέγχουμε το όχημα σας χωρίς να του προκαλούμε φθορές, εφαρμόζοντας αυστηρές διαδικασίες ελέγχου, έτσι είστε σίγουροι ότι το όχημα σας θα σας παραδοθεί ακριβώς όπως μας το παραδώσατε.


Φιλοσοφία ΙΚΤΕΟ


Στην χώρα μας ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων είναι υποχρεωτικός. Στο ΙΚΤΕΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κάνουμε την υποχρέωση του τεχνικού ελέγχου.. εμπειρία.    
Δημιουργήσαμε μία κάθετη μονάδα τεχνικού ελέγχου με σκοπό να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια σας αλλά και των συνεπιβατών σας στον δρόμο, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον για ένα καλύτερο αύριο . Για εμάς προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος γι αυτό τον λόγο διαθέτουμε έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό, φιλική πάντα εξυπηρέτηση, διάθεση για να συζήσουμε και να λύσουμε κάθε σας πρόβλημα , και φυσικά σεβασμό για το όχημα σας.