Ο εξοπλισμός ελέγχου που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και ελέγχεται κάθε εξάμηνο από εξωτερικό συνεργάτη, έτσι σας παρέχουμε αξιόπιστες και ακριβείς μετρήσεις.
Το προσωπικό μας απαρτίζεται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αυτοκίνητο καθώς προέρχονται από τον χώρο επισκευής του.
Με τέσσερεις γραμμές ελέγχου σας εγγυόμαστε την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς ουρές, και ταλαιπωρία, ακόμα και χωρίς ραντεβού.
Σχεδιάσαμε τον χώρο αναμονής με γνώμονα την όσο καλύτερη παραμονή σας στον χώρο μας. Με δωρεάν ροφήματα, παιδική χαρά, και ένα ευχάριστο εξωτερικό χώρο σας εγγυόμαστε ότι ο χρόνος σας θα περάσει ευχάριστα.
Γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για την επιχείρηση σας, παρέχουμε άμεση προτεραιότητα σε επαγγελματικά σχήματα.
Στο ίκτεο Αλέξανδρος ελέγχουμε το όχημα σας χωρίς να του προκαλούμε φθορές, εφαρμόζοντας αυστηρές διαδικασίες ελέγχου, έτσι είστε σίγουροι ότι το όχημα σας θα σας παραδοθεί ακριβώς όπως μας το παραδώσατε.


Eγκαταστάσεις

Διαθέτουμε τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στον Νομό, σε ένα χώρο 8 στρεμμάτων με τέσσερεις διαδρόμους ελέγχου (επιβατικών, φορτηγών-λεωφορείων, μοτό), με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος ελέγχεται κάθε έξι μήνες από εξωτερικό φορέα έτσι ώστε να σας παρέχουμε αξιοπιστία στις μετρήσεις του οχήματός σας.

Η αίθουσα αναμονής, άνετη και φιλόξενη είναι εξοπλισμένη με τηλεόραση, και αυτόματους πωλητές αναψυκτικών, ροφημάτων και σνακς, παρέχοντας την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του οχήματος να παρακολουθεί όλα τα στάδια του ελέγχου.

Τέλος υπάρχει καθημερινά η τοπική εφημερίδα στο stand όπως και διάφορα μηνιαία περιοδικά που ανανεώνονται τακτικά Εξωτερικά έχουμε δημιουργήσει ειδικό χώρο για την απασχόληση των παιδιών (παιδική χαρά) κάνοντας έτσι το κτεο μια ευχάριστη εμπειρία ακόμα και για τους μικρούς μας φίλους.

Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες και να είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτησή τους.