Όλα ξεκίνησαν το 2006, από το όραμα και τη σκέψη ενός προοδευτικού και αυτοδημιούργητου ανθρώπου για τη δημιουργία ενός Κέντρου Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων με σεβασμό στο περιβάλλον, τον άνθρωπο και το αυτοκίνητο.
Αυτή η σκέψη γρήγορα μετατράπηκε σε στόχο, μεταφέρθηκε σε σχέδια, καθορίστηκαν τα βήματα που έπρεπε να γίνουν και το μοναδικό που έλειπε ήταν η εύρεση έμπιστων συνεργατών να το ασπαστούν. Έτσι και έγινε!


Η τοποθεσία όπου ξεκίνησε η ανέγερση του κτιρίου στα όρια του Δημοτικού Διαμερίσματος της Παραλίμνης και μερικά μόλις χιλιόμετρα μακριά της Ν. Πέλλας και Π. Πέλλας, μιας περιοχής γεμάτη ιστορία, ήταν η έμπνευση για να δοθεί το όνομα « ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ » .


Από το 2007 που ξεκίνησε η υλοποίηση του σχεδίου μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε και εργαζόμαστε με βάση τις ίδιες αρχές που δεν είναι άλλες για την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών σε όλες τις κατηγορίες των οχημάτων που υπάρχουν. Προς την κατεύθυνση αυτή συνεχίσαμε με τη προσθήκη καινούργιας γραμμής για μοτοσυκλέτες και περαιτέρω με την ανέγερση κτιρίου όπου φιλοξενείται η γραμμή για Φορτηγά και Λεωφορεία. Με την τελευταία αυτή προσθήκη το 2012 φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα παρέχοντας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε όλους τους τύπους οχημάτων που απαιτείται από τη νομοθεσία να υποβληθούν σε τεχνικό έλεγχο.


Η δική σας προτίμηση ήταν αυτή που μας ώθησε να επεκτείνουμε την παροχή των υπηρεσιών μας στον γειτονικό νομό Κιλκίς με τη δημιουργία του « Ι.ΚΤΕΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ② », στην Αξιούπολη Κιλκίς.
Με τη δική σας στήριξη βρισκόμαστε τόσα χρόνια κοντά σας και θέλουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας πάντα πιστοί στις αξίες μας και στις προσδοκίες σας!